תרסיס לחדר לבנדר

לבשם ולרענן את חלל החדר עם התרסיס בניחוח לבנדר של קולין דה פרובנס

שם בוטני-  Lavandula angustifolia

מוצא – המילה “לבנדר” מקורה בלבנדר הצרפתי העתיק, שבעצמו מגיע מהמילה הלטינית lavare שפירושה לשטוף. מאז ימי הביניים שימש לבנדר לבישום מי אמבטיה ולחיטוי כביסה. סמל חזק של הים התיכון, לבנדר נכנס במהירות לייצור מוצרי קוסמטיקה, כמו גם לייצור ריחות לבית. עם כעשרים זנים שונים, הוא משמש בשל מגוון יתרונותיו.

מה מסמל ?  לבנדר הוא סמל לטוהר ושקט. בשפת הפרחים המסורתית זה אומר “ענו לי”, זה מעורר אהבה עדינה כשהיא סגולה ואהבה מכבדת כשהיא כחולה.

סגולות הצמח – לבנדר אמיתי, נחשב לבין המפורסמים והמנוצלים ביותר בשל תווי הריח החזקים שלו, הוא מרכיב באור הזרקורים באינרומתרפיה ובפיטותרפיה, אך גם בהרכב הבשמים ומי הקולון האחרים.
על ידי תכונות הריפוי וההתחדשות שלו, הוא משמש בשמן עיסוי להקלה על כאבי שרירים, כקרם לעור להסרת עודפי חלב.
על ידי סגולותיו המרגיעות והמטוהרות על הנפש והגוף, הוא נמצא בנר ריחני ובניחוח ביתי.

 

100 מ”ל

 88

המלאי אזל

שיתוף
שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
מק"ט: C2404LANA